Lauantaina ajeltiin vaihteeksi vähän kauemmas kisailemaan, kun matkaa meiltä Kajaaniin on "huimat" pari tuntia. Eli ei kyllä sinällään edes paha matka. Nyt on vaan ollut viime aikoina paljon kisoja ihan tässä lähimaastossa, niin tuokin etäisyys tuntui jo suht pitkältä.. Kaikki on suhteellista. :D

Tuomarina kisoissa kolmosluokilla oli Hilpi Yli-Jaskari. Sama tuomari, jonka radalta tehtiin Mörkön kanssa nousunolla kakkosista kolmosiin. Ja kolmosluokastakin meillä on yksi hyppärinolla Hilpin radalta, mutta tätä en kyllä ollut edes muistanut. Osui vaan silmään, kun tänään meidän kisakirjaa muuten vaan silmäilin. :)

kajaani_agi250415_01.jpg

Hilpillä oli Kajaanissa tosi kivat radat, mutta tällä kertaa ei vaan ollut meidän päivä, kun joka radalla tuli enemmän tai vähemmän jotain töppejä. Kahdella agiradalla tehtiin hylky ja hyppäriltä yliaikavitonen (5,42). Hyppärillä virhe tuli kepeiltä (Mörköllä lipsui jalat, jonka vuoksi jäi yksi keppiväli pujottelematta), eli korjaamiseen meni aikaa.

Ekalla agiradalla hyllytettiin, kun A:n jälkeen Mörkö kiersi hyppäämään hypyn väärältä puolen. Keinulla Mörkö teki taas loikan ihan kontaktin rajalta! Hitto, kun en älynnyt ottaa sitä uusiksi.. Tuohon tarttis nyt keksiä jotain, kun meinaa näköjään toistua kisoissa (treeneissä ei mun mielestä oo tuollaista tehnyt). Keinun ja takaakiertohypyn jälkeinen putkeenohjaus meni plörinäksi.. Vaan muuten ihan jees rata.

Toisella radalla alku meni hyvin, mutta pujottelussa Mörkö liukastui, jonka vuoksi ohitti yhden kepin, joten otettiin ne uusiksi (eli sama homma kuin hyppärillä - enpä olisi arvannut, että tuollainen alusta voisi noin luistaa). Jäin siinä kepeillä sitten vahingossa sen verran jälkeen, etten ehtinyt ohjaamaan sinne, minne olisin halunnut, joten Mörkö päätti tehdä siinä omat kurvinsa: hyppäsi ylimääräisen hypyn ja meni putken väärään päähän. :D Treenattiin sitten puomia ja lähdettiin pois radalta (ei-niin-sujuvasti, kun Mörkö halusi hyppiä matkalta muutamat hypyt hassuista kulmista). Eli semmoset radat tällä kertaa, mutta..

"Ei voi aina onnistua!" tuumaa Mörkö! :Dkajaani_agi250415_02.jpg

http://youtu.be/2N0WxG5I4hc