Jedi teki sunnuntaina "virallisen" koirapuistodebyyttinsä Puolivälinkankaan muurahaispuistossa. Aikaisemminkin ollaan kaikessa hiljaisuudessa käyty kerran Tuiran puistossa yhden tutun koirakaverin kanssa ja tuossa naapurissa sijaitsevassa Ainolanpuiston koira-aitauksessa. Mutta tänään käytiin siis Puokkarin puistossa ihan oikeassa corgi-tapaamisessa, ja paikalla sattui olemaan tuttujen ja ennestään tuntemattomien corgien lisäksi myös muutamia muun rotuisia.

Puistoilemassa Jedin ja Nalan kaverina olivat Alma- ja Aura-cardiganit, sekä pembroket Nuutti, Lulu ja Mandi. Myöhemmin puistoon tuli myös kaksi pemu-herraa, joiden nimet mulla valitettavasti meni ohi. Corgi-invaasiota oli uhmaamassa myös yksi villakoira ja bichon frisé.

Puolivälinkankaan koirapuisto on kyllä siitä kätevä (samoin kuin Tuiran puistokin) että siellä on omat aitauksensa isoille ja pienille koirille, joten ei tarvitse niin pelätä sitä, että pienet jää jalkoihin - paitsi silloin, jos puistossa sattuu olemaan chihuahua-tapaaminen, jolloin nämä omat sesset alkavatkin yhtäkkiä tuntua todella suurilta. Ehkä liiankin suurilta sinne pienten puolelle, näiden leikit kun ei aina ole sieltä rauhallisimmasta päästä.. o_o'

Mukavaa tuntui koirilla olevan ja saivat ainakin reippaasti liikuntaa, kun vetivät rallia pitkin poikin puistoa kerta toisensa jälkeen. :D Ja tässäpä olisi puistoreissulta muutama kuvakin:

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Lisää kuvia löytyy täältä.

Puistoilun jälkeen tietokonepöydän alta löytyi pari unista koiraa:

Photobucket