Juhannuksen aika pidettiin taukoa näyttelyhommissa, koska oltiin Etelä-Suomessa kesälomareissussa. Nala oli hoidossa täällä Oulun päässä eräällä kaverillani ja Jedi puolestaan vietiin Halla-kasvattajan luo Helsinkiin. Molemmat koiruudet olivat kuulemma käyttäytyneet varsin esimerkillisesti, joten mie sain huokaista helpotuksesta. Terhin mukaan Nala oli jopa onnistunut levittämään corgikuumettakin muutamiin ihmisiin! Ei nämä mun sesset siis vissiin ihan toivottomia tapauksia ole, vaikka siltä itsestä välillä tuntuukin! :DD

Heinäkuun ensimmäisenä viikonloppuna jatkettiin näyttelyputkea suuntaamalla lauantaina 2.7. Kokkolan KV-näyttelyyn, jossa pemuja oli kaikkiaan 11 (jos oikein laskeskelin). Pemut tuomaroi israelilainen Zeev Trainin.

Photobucket

Avoimessa luokassa oli kaikkiaan 3 narttua, joista ERIn + SA:n saivat Nala ja Lotta (Puksipuun Tulisuudelma). Lotta vei voiton sekä avoimessa, että PN-kehässä, joten se sai sertin ja cacibin - ja tuli näinollen Suomen muotovalioksi! Isot onnittelut Lotalle! :)

Nalan tuomari sijoitti narttujen kakkoseksi ja kotiinviemiseksi saatiin siis vara-serti ja meidän ensimmäinen vara-cacib! :) Jälleen se oikea serti antoi odottaa itseään, mutta niin lähelle päästiin taas, että toivo elää..

Kokkolan arvostelu on toistaiseksi teillä tietämättömillä, joten se lisätään tänne joskus myöhemmin..

MUOKS: Nalan arvostelu paikallistettu, joten tässä se on. Tuomarina Zeev Trainin (Israel):

"Tasapainoinen narttu. Hyvä koko, täydessä turkissa. Saksipurenta. Hyvä ylälinja. Hyväluustoinen. Suorat etu- ja takajalat (straight in front and hindlegs?). Liikkeessä lanneosa nousee (In the gait elevating loins?), muuten hyvät liikkeet."

ERI AVK2 SA PN2 VASERT VACACIB

Photobucket

Jedi ei ollut Kokkolan näyttelyssä kehäkettuna, mutta otettiin se mukaan, jotta sekin saisi vähän totutella näyttelypaikan melskeeseen ennen oman "näyttelyuran" aloittamista. Samalla räpsittiin 2-vuotiaasta Jeppulastakin vähän tuoreita poseerauskuvia, tässä yksi esimerkiksi:

Photobucket