Kuvat kertokoon tällä kertaa enemmän kuin sanat. Mörkön kanssa siis käytiin pentuluokkailemassa Seinäjoen ja Jyväskylän KV-näyttelyissä. Mörkö oli molemmissa ainoa osallistuja gööttien pentuluokassa ja tuloksena kummastakin PEK1 KP ja ROP-pentu. :) Minään itsestäänselvyytenä en tuota kuitenkaan pitänyt, koska molemmissa näyttelyissä tuomarit olivat sen verran "tiukkoja", että he tuskin olisivat palkintoa antaneet, jos eivät olisi koiraa oikeasti sen arvoisena pitäneet (SA:t oli oikeissa luokissa suht tiukassa jne).

Seinäjoki KV 27.10.12, tuomari Marie Petersen (Tanska):

"Correct body proportions. Correct skull. Well set ears. Beautiful well shaped eyes. Correct bite. Enough strong neck. Must improve in topline. Good tailset. For the age enough developed in body. Correct coat. Moves and shows very well"

PEK1 KP ROP-pentu


Photobucket

Kehässä viiletystä.. 


Photobucket

Seinäjoen kotiintuomiset. :)


Jyväskylä KV 11.11.12, tuomarina Saija Juutilainen:

"7kk, mukavan ryhdikäs, oikeat mittasuhteet, hyväluustoinen ja -runkoinen, kauniisti kulmautunut, hyvä koko, saa vielä kokonaisuutena miehistyä, hyvä purenta, oikean muotoiset silmät. Liikkuu edestä vielä löysästi ja takaa kapeasti, kaunis ryhdikäs sivuaskel, hieno karva, hyvä väri, reipas kuten göötin kuuluukin"

PEK1 KP ROP-pentu
 

Photobucket

Kehän laidalla rento meininki.. :D


Photobucket

Möökö ja palkinnot. <3