Meidän poppoo toivottelee kaikille onnea ja menestystä tulevalle vuodelle! Ja kun kerran jouluna oli piparihaaste, niin miten ois uutena vuotena uudet kujeet? :D Juhlajuomat sponsored by: pystykorvainen siiderinnoutaja Mörkö (toim. huom. Mörkö pidättäytyi tarjoilijan roolissa, juhlajuoman nautiskelu jäi meikäläisen kontolle).  

Metallinouto - no problem! ;)
M%C3%B6%C3%B6k%C3%B6_Fizz-1-normal.jpg

Meillä uudenvuodenaatto vietettiin ja vietetään (klo 18-02 välisenä aikana) "railakkaasti" sisätiloissa. Nala pelkää paukkuja, Jedi hieman arastelee ja Mörkö ei huomaakaan. Lääkityksiä ei sentään tartte kukaan - sen verran nätisti osataan olla sisätiloissa, vaikka jäädäänkin paitsi tuosta pakollisesta "rahaa taivaalle" -riitistä.

Hyvä vuosi takana ja toivottavasti vähintään yhtä hyvä edessä. Mie en sen kummemmin halua (jaksa) listata mitään tavoitteita tulevalle vuodelle - tulee vaan turhia suorituspaineita semmosista! Mukavampi on, kun saa ja voi touhuilla sen mukaan mitä ite ja koirat jaksaa/haluaa. Perästä kuuluu, myös vuonna 2014! 

Näihin kuviin, näihin tunnelmiin: Kiitos kaikille blogin lukijoille! Muistakaa pitää itsestänne ja kavereista - varsinkin niistä nelijalkaisista - hyvää huolta!