Huh, kylläpä on viime aikoina tullut kovasti siedätystä (tai lietsontaa) meikäläisen orastavalle pentukuumeelle! Muutamaan kertaan ehdin käydä palluttelemassa Kompiaisen ihania E-pentuja ja lisäksi tehtiin reissu Helsingin suunnalle moikkaamaan ystäväpariskunnan valloittavaa staffipentu-Remua. Kädet ja varpaat on noiden reissujen myötä ollut kivasti naskalihampaiden rei'ittämiä, mutta jotenkin kummasti sillä ei hirveästi tunnu olevan vaikutusta pentujen kamalaan ihanuuteen.. :D

Eevokki2.jpg

P%C3%B6rr%C3%B6.jpg

Etytt%C3%B6.jpg

Eevokki.jpg

Eevokit.jpg

Eevokit2.jpg

Monenmoista häntää ja karvaa <3H%C3%A4nt%C3%A4valikoima.jpg

Helsingin reissulle myös Mörkö pääsi mukaan, koska se on mun koirista se, johon luotan pentujen kanssa eniten. Ja sattuipa samana viikonloppuna olemaan myös agilitykisat Hyvinkäällä, joten taas kerran oli hyvä yhdistää huvi ja harrastukset.. 

Niistä agikisoista ei sen ihmeempää raportoitavaa jälkipolville jäänyt, joten lyhyestä virsi kaunis. :D Tuomarina oli Anne Viitanen. Hyppärillä hyllytettiin melko alussa, kun Mörkö tuli yhdestä hypystä ohi ja ohjasin sen siitä vahingossa suoraan seuraavaan putkeen. Poispäinkäännös kepeille onnistui kivasti! Toisella radalla onnistunut meno kaatui melko haastavaan putki-puomi-erotteluun, joka ei meinannut mulla ja Mörköllä onnistua oikein millään. Eikä oltu ainoat, joille tuo kyseinen kohta tuotti hankaluuksia.. Puhtaita nollatuloksia taisi radalla tulla vain muutama.

Viimeiseltä radalta taisteltiin tulokseksi 10, kun pitkästä aikaa saatiin kontaktivirhe A-esteeltä (en itse nähnyt tuota kontaktia, eikä sitä pysty videoltakaan tarkistamaan, kun A oli poispäin kamerasta) ja toinen virhe tuli putkeen lähetykseltä, kun Mörkö ei hakenutkaan pimeää päätä niinkuin oli odottanut. Mutta kiva oli käydä kisailemassa vaihteeksi vähän eri puolella Suomea ja tuolla Nobody's Dog Sportsin hallissa oli kyllä tosi lämmintä ja mukava pohja juosta. Menisin toistekin. :) Tarvikemyyjien kojujakin oli ihan eri tavalla tapahtumassa mukana kuin Pohjois-Suomen kisoissa on. Liekö ihan yleinen käytäntö Etelä-Suomen kilpailuissa??

Tässä ratojen videot:
http://youtu.be/edTJelcb9fM

Ja sitten muutamia kuvia Remu-riiwiöstä ja tasapuolisuuden vuoksi myös Mörköstä, joka jotenkin kummasti tuntui muka niiiiiin aikuiselta pennun rinnalla, vaikka on itsekin vasta ihan kakara.. :D

Remu-3.jpg

Remu-2.jpg

Remu.jpg

Remu-4.jpg

Remu-5.jpg

Remu-6.jpg

M%C3%B6rk%C3%B6_Hesassa.jpgM%C3%B6rk%C3%B6_Hesassa-2.jpg

M%C3%B6rk%C3%B6_Hesassa-3.jpg