Agilitykausi 2016 korkattu Mörkön kanssa! Kävimme viikonloppuna OKK:n kisoissa kirmailemassa kahden startin verran ja olipa hauskaa päästä taas "pitkästä aikaa" radalle, kun viimeisimmät kisat on olleet marraskuussa ja treenitkin ovat olleet tauolla joulukuun puolivälistä saakka! Treenit jatkuivat vasta viime keskiviikkona, eli kerran ehdittiin hakea agituntumaa ennen kisoja. Mutta ne oli hyvät treenit, ei siinä mitään. :)

Ja ihan kivasti meni nuo kisatkin. Tuomarina oli Markku Kaukinen, jonka radalla ollaan näemmä KoiraNetin mukaan käyty kerran hakemassa hyppärihylky. Ei mitään muistikuvia siitä.. Tämän kertaiset radat olivat melko vauhdikkaita ja estevälit kohtuulliset pitkiä, eli ainakin pääsi kunnolla juoksemaan. Jossain vaiheessa ekaa agirataa alkoi melkein tuntua siltä, että meinaa kunto loppua kesken! Huomasi kyllä, ettei ole hetkeen tullut juoksenneltua..

Agiradalla meno tyssäsi keppeihin, kun Mörköllä ilmeisesti meni aivan lopussa rytmi sekaisin ja yksi väli jäi pujottelematta. Harvinainen virhe Möökölle, mutta sattuuhan näitä. Otettiin sitten kepit alusta (mulle hengähdystauko, muhah) ja muuten rata meni virheettä. Puomin kontaktista voidaan kyllä olla montaa mieltä, vaikka virhettä siitä ei meille merkattukaan.. Pitäisi nyt taas muistaa ottaa itseä niskasta kiinni tuon kanssa ja ottaa tiukka linja, että puomi tehdään kunnolla myös kisatilanteessa, eikä vaan treeneissä (mikähän siinä on niin vaikea muistaa). Vitonen ja puolisen sekkaa yliaikaa oli radan lopputulema. Aika monta sekkaa meni tuossa keppien uusimisessa, eli siihen nähden ei paha ihanneajan ylitys.. 

Hyppyradalla tipahti yksi rima, eli vitonen tuli tulokseksi siltä. Vauhtia oli aika kivasti, kun meidän etenemäksi oli laskettu 4,54 m/s, joka oli radan neljänneksi nopein, mutta tuo vitska tiputti meidät sijalle 6/18. Mutta ei yhtään hullumpi alku agivuodelle! Optimisti voisi vaikka sanoa, että sehän oli kahta estettä vaille tuplanolla.. :D Helmikuussa sitten liidellään seuraavan kerran!

Ja tässä tuttuun tapaan videot radoista:

http://youtu.be/Tf84enJHWC4