Toukokuun puolivälissä startattiin ulkokausi agilityssä, kun OKK järjesti kaksipäiväiset kisat Haukkukeitaalla. Lauantain radat tuomaroi Salme Mujunen ja sunnuntain Mika Moilanen. Olin ilmoittanut Mörkön kummallekin päivälle kahteen starttiin. Radat eivät olleet mitään kauhean vaikeita, mutta tuloksilla ei silti erityisemmin juhlittu mun ja Mörkön osalta. :D

Lauantain ekalla radalla tuli rimoja alas, keinun kontaktivirhe ja kielto keppien aloituksesta (ei onnistunut takaaleikkaus). Kokeilinpa sitten radan lopussa olleelle A-esteelle ja loppusuoralle kunnon vedätystä ja olipa hieno juoksukontakti Mörköllä! Hyppyrata hyllytettiin.

agility_toukokuuOKK02.jpg

http://youtu.be/FT2WMfB91jk

Sunnuntain ekalla radalla Mörkö lähti pujottelusta liian aikaisin pois, jonka vuoksi vitonen ja yliaikaa, mutta muuten rata oli ihan onnistunut. Varsinkin tuon alun hyppy-putki-söherön onnistumiseen olen tyytyväinen. :D Hyppyrata hyllytettiin taas, kun hukkasin Mörkön tuolla keppikulmassa mun selän taakse ja se kävi hyppäämässä yhden hypyn väärään suuntaan. Muuten hyvä rata sekin ja jäi hyvä fiilis. Uskalsin (ehkä ekaa kertaa kisoissa?) kokeilla keppien jälkeen persjättöä ja sehän onnistuikin hienosti! :)

agility_toukokuuOKK01.jpg

http://youtu.be/0sNS99ln9AQ