Koirat osaa aina välillä yllättää ja naurattaa nukkumistavoillaan, -asennoillaan ja -paikoillaan. Silloin tällöin noista hupaisista tai muuten vaan hellyttävistä "tilanteista" onnistuu jopa räpsäisemään valokuvan tai pari muistoksi. Silloin tällöin tarkoittaa vaan todellakin silloin tällöin.. 
 
Kuvan saaminen nimittäin edellyttää, ettei tarkkakorvainen koiranunta nukkuva ystävä ehdi herätä operaatioon, joka menee suunnilleen tätä rataa: nouse äänettömästi vaatteiden tms. kahisematta sohvalta, hiippaile varovasti lattialla oleviin esineisiin ja/tai huonekaluihin kompuroimatta puhelimen tai kameran luokse (jotka luonnollisesti sattuvat aina tarvittaessa sijaitsemaan jossain prkleen kaukana tai muuten vaan vaikeassa paikassa) ja sen jälkeen yritä vielä epätoivoisesti henkeä pidätellen päästä sopivalle kuvanottoetäisyydelle ja anele, ettei koira havahdu kamerasta kuuluviin naksauksiin ja pilputuksiin. Että ei oo aina helppoa ei.. :D
 
Mutta joka tapauksessa, koirien unenlahjat toimivat inspiraationa tälle kuvasarjalle. Tai kuvasarjasarjalle. Pääosassa siis nukkuvat koirat! Otsikosta huolimatta myös nukkuvia Naloja ja Jedejä tullaan näkemään tulevaisuudessa. Mörkön nimi nyt vaan sattuu passaamaan idean otsikointiin parhaiten. Kaikkihan sen tietää, että nukkuvia mörköjä ei kannata mennä häiritteen! Eikä kyllä tekis edes mieli, jos kaikki nukkuvat mörköt ois näin saamarin söpöjä: 
 
Rankkaa tää agilitykisojen kannustusjoukoissa olo..Photobucket
 
Vauvatassut <3 
Photobucket
 
Maitobaariuni?
Photobucket
 
Väsy tais iskeä kesken huljan saalistuksen..
Photobucket
 
Rento meininki
Photobucket
 
Takapää menossa länteen, etupää itään??
Photobucket
 
Ja lopuksi: 
 
Minkä nuorena oppii..
Photobucket
 
Sen vanhempanakin taitaa!
Photobucket
 
Oho, nysse vahingossa heräs..
Photobucket
 
Ps. Huomenna sitten Mörkön kanssa Kajaanin Tamminäyttelyyn, eka kerta junioriluokassa!