* * * * *

HOX!! NYT ON LISÄTTY JEDIN JA NALAN PAIMENNUSVIDEOT TUOHON AIKAISEMPAAN MERKINTÄÄN!

* * * * *

Meidän näyttelykesän viimeinen koitos koto-Suomessa oli Kokkolan ryhmänäyttely 20.8., jossa pembroket arvosteli Hilkka Salohalla. Näyttelyyn lähdettiin asenteella, että jos sieltä EH tulee, niin ollaan tyytyväisiä. Sitä kun jotenkin aina yrittää asennoitua "pahimpaan", kun on suomalaistuomari arvostelemassa.. ;)

Kokkola R. Kuva Meiju Moilanen
Pönötystä. Kuva: Meiju Moilanen

Pemuja oli ilmoitettu Kokkolaan kaikkiaan 11, joista 3 oli uroksia ja loput narttuja (kuinkas muutenkaan, jostain syystä pemunarttuja tuntuu melkein poikkeuksetta olevan kehässä aina uroksia enemmän :D).

Avoimessa luokassa oli kaikkiaan 3 narttua, joista Nala yllättäen saikin ainoana erinomaisen, joten se sijoittui avoimen luokan ensimmäiseksi! SA:n tilannetta tuomari pähkäili pitkään ja hartaasti (minä olin itseasiassa jo kertaalleen menossa hakemaan arvostelua, kun tuomari mulle sanoi, että "elä nyt vielä sitä hae, kun hän tässä vielä miettii, että antaako SA:n vai ei" :'D).

Kokkola R
Lisää pönötystä..

Tuomari juoksutti meitä muistaakseni pariinkin otteeseen kehän ympäri nähdäkseen liikkeet vielä kunnolla. Lopulta SA:ta ei Nalalle kuitenkaan herunut ja perusteena oli liikkeessä pettävä ylälinja. Noh, aina ei voi voittaa. Erittäin tyytyväinen olen jo tuosta erinomaisestakin ja arvostelukin on oikein mukavaa luettavaa! :)

Tässäpä siis vielä se arvostelu kokonaisuudessaan, tuomarina siis Hilkka Salohalla:

"Kooltaan ja mitt.suhteiltaan oikea feminiininen narttu, jolla oikeat pään mitt. suhteet. Hyvä purenta, silmät ja korvat. Hyvä kaula ja ylälinja. Riittävät kulmaukset edessä ja takana. Hyvä luusto ja käpälät. Hyvä eturinta ja rintakehä. Liikkuu muuten hyvin, mutta ylälinja saisi olla liikkeessä suorempi."

ERI AVK1

Kokkola R
Iloinen kooki. :)