Kesäkuun 15. päivä oli vuorossa Sotkamon ryhmänäyttely ykkösryhmälle. Ja oli siellä joku muukin ryhmä/ryhmiä mukana, mutta ei 5-ryhmää, joten meidän laumasta vain Nala oli mukana osallistumassa. Mörkö ja Jedi oli näyttelyn ajan "päivähoidossa" Ylivieskassa Arin äidin luona, kun oltiin siellä joka tapauksessa viikonloppuvierailulla. :)

Nala_SotkamoR2013-normal.jpg

Pemuja oli näyttelyyn ilmoitettu 11, joista KoiraNetin mukaan 10 paikalla? Tai sitten yksi oli pentu, en muista enää.. :D

Pemut tuomaroi suomalainen Marianne Holm, joka veti arvostelussaan suhteellisen tiukkaa linjaa, kun jopa yksi valioluokan koira sai H:n. Siksipä olin positiivisesti yllättynyt, kun Nala nappasi avoimessa luokassa erinomaisen ja luokkavoiton kera SA:n

Nalan kanssa PN-kehässä oli vain 2 muuta koiraa, junioriluokan narttu ja ulkomaalainen valioluokan narttu, joka ei kuitenkaan vielä ollut Suomen valio. Valionartun tuomari sijoitti ensimmäiseksi, joten sinne meni myös serti ja uusi valiotitteli, onnea! :) Junnunarttu sijoittui toiseksi varasertillä ja Nala kolmanneksi. Voisi kaiketi sanoa, että serti oli taas melkoisen lähellä, mutta vielä ei ollut Nalan vuoro valioitua.. Noh, jatkamme yrittämistä. 

Kameran tarkennus kaikkialla muualla paitsi koirassa, mutta aina ei voi onnistua.. :D
Nala_SotkamoR2013-2-normal.jpg

Nala esiintyi kauniisti ja erityisen tyytyväinen olin liikkeisiin, jotka Nalan kohdalla asfalttikehässä ovat yleensä muutenkin paremmin edukseen kuin nurmella.

Nalan arvostelu, tuomari Marianne Holm:

"Erinom. tyyppi, oikeat mittasuhteet ja sukupuolileima. Hyvä pää ja ilme. Riittävä kaula. Erinom. eturinta. Lapa saisi olla pidempi ja viistompi ja olkavarsi pidempi. Hyvä rintakehä. Voimakas takaosa."

ERI AVK1 SA PN3

Nala_SotkamoR2013-3-normal.jpg