Best Friend Oy (Suomi) on vuodesta 2009 saakka valinnut vuosittain Gear-koiran, joka pääsee tittelinsä mukaisesti mainostamaan yhtiön Gear-sarjan tuotteita mm. lehtimainoksissa ja koiratapahtumissa. Gear-koiran valinta tehdään osittain yleisön äänien perusteella, mutta lopullinen valta on kuitenkin tuomaristolla. 

Aikaisempina vuosina en ole omia koiria ilmoittanut kisaan, mutta tänä vuonna päätin tehdä poikkeuksen. Gear-koiralta toivotaan mm. persoonallista ja reipasta asennetta, yheistyökykyä ja iloisuutta, eikä valokuvauksellisuuskaan ole pahastaTulipahan eräs Mörkö-koiranen tuosta kuvauksesta kovasti mieleen.. 

Mörkö kun on kovin valloittava persoona luonteeltaan, eikä todennäköisesti esim. valokuvastudio tai edustus koiratapahtumissakaan tuottaisi mitään ongelmia, joten hönttiäisellä olisi varsin hyvät edellytykset Gear-koiraksi. Ja minut tuntevat ehkä tietääkin, etten mie sanoisi niin, jos en oikeasti sillä tavoin ajattelisi. Ja uskonpa, että myös suurin osa Mörkön tavanneista on kanssani asiassa samaa mieltä. :)

Siispä maaliskuun alkupuolella, kun kilpailu pyörähti käyntiin, lähetin Mörkön kuvan mukaan. Kilpailukuvan valinta tuotti ensin hieman hankaluuksia, kun en osannut päättää, mikä olisi kilpailun idean kannalta "paras". Lopulta päädyin valitsemaan tällaisen sisätiloissa napatun kuvan, jossa Möökö poseeraa uuden näyttelyhihnan kanssa

M%C3%B6rk%C3%B6_gear_blogi-normal.jpg

Kuva ei ehkä ole sieltä näyttävimmistä päästä verrattuna esim. joihinkin vauhdikkaisiin ulkokuviin, mutta siitä huolimatta, että kuva itsessään on ns. "pelkkä poseerauskuva", niin ainakin minusta Mörkön olemus ja silmien ilmeikkyys tekee kuvasta kilpailun teemaan sopivan ja tuo sen persoonallisuutta esiin. :)

Pitkä matka on kisassa kärkipaikoille, enkä tiedä onko meillä niihin enää mitään mahdollisuuksia, mutta yrittänyttähän ei laiteta! Mikäli joku haluaa käydä Mörköä kilpailussa äänestämässä, onnistuu se tykkäämällä kuvasta tämän linkin kautta:
https://www.facebook.com/BestFriendFI?sk=app_475507755842803&app_data=76542

Äänestämään pääsee, kun kirjautuu sisään Facebookiin. 

Mie ja Mörkö kiitämme kaikista tykkäyksistä! ^__^

Ps. Kilpailuaika jatkuu vielä huhtikuun loppuun, joten halutessaan myös oman koiransa kuvan ehtii vielä lähettää mukaan.