Heinäkuun lopussa (to 30.7.) ajelimme Keminmaahan iltakisoihin, jossa kolmosille oli tarjolla kaksi rataa: agirata ja hyppäri. Ratojen tuomaroinnista vastasi Rauno Virta, joka oli suunnitellut mun mielestä mukavat radat, joskaan ihan helpoimmasta päästä ne eivät ilmeisesti olleet, kun nollatuloksia tuli kullakin radalla kaikissa säkäluokissa suht vähän.

Me onnistuimme Mörkön kanssa tekemään nollan ekana vuorossa olleella agiradalla ja pääsimme ihan sijoituksille ollen kolmansia! Tuloksista selvisi, että enempää nollia ei tuolla radalla sitten tullutkaan kuin vain nuo kolme ensimmäistä. Etenemä meillä oli 3,80 m/s ja mietin, että kuinkakohan iso vaikutus siihen oli puomilla, joka mentiin radalla peräti kahteen otteeseen. :D 

http://youtu.be/x0SlqMJdk6M

Hyppyratakin oli profiililtaan kiva, mutta rimat nostettiin tappiin, eli 35 senttiin. Ekalla radallahan rimat olivat minimissä, eli 25 sentissä, joten melkoinen nousu tuli hyppärille. Alun suoralla kuulin selän takaa, että Mörköllä kolahti jalat rimaan jollakin hypyistä ja luulin, että siitä olisi tullut virhe, mutta rima olikin pysynyt ylhäällä. Mutta suoran päässä Mörkö tuli viimeisestä hypystä ohi, kun kartturi ei vissiin rimoja miettiessään oikein muistanut ohjata..

Ihme kyllä ei onnistuttu tuohon hypylle kuitenkaan hyllyttämään, vaan sain ohjattua Mörkön hypyn ympäri (ilman, että se sujahti putkeen) ja oikeasta suunnasta sen yli. Vaan kieltohan tuosta esteen ohituksesta kuitenkin tuli. Lisäksi tipahti yksi rima loppupuolella rataa, mutta ei muita virheitä, eli lopputulokseksi 10.

Ajattelin, että siihen esteen kiertämiseen meni varmaan niin hirveästi aikaa, että liekö päästäisiin edes ihanneajan sisään, kun etenemävaatimus oli paljon tiukempi mitä agiradalla ja rimatkin tapissa.. Joten kyllä mulla tuloksia katsoessa leuka vähän loksahti, kun meidän etenemä olikin ollut kurvista huolimatta 4,35 m/s! Ilman ratavirheitä olisimme olleet taas sijoituksilla, mutta ei maha mittään. Tyytyväinen olen kuitenkin tuosta yhdestäkin kisakirjamerkinnästä ja siitä, että kumpikin rata meni pääpiirteittäin hienosti ja hyllyttämättä. :)

http://youtu.be/sJ4D4HsKqdw