Huhtikuun 9. päivä käväistiin kirmailemassa pari rataa oman seuran kisoissa. Tuomarina oli Esa Muotka, jonka radalta meillä on yksi agiserti viime syksyltä. Esan radat on tuntuneet sellaisilta sopivan haastavilta ja sitä ne oli tälläkin kertaa. Molemmilla radoilla taisi nolla kaatua taas yhteen esteeseen ja kummassakin tapauksessa oli kyse enempi tai vähempi omasta ohjausmokasta.

Hyppärillä aavistelin, että Mörkö saattaisi tuosta 5. hypyltä irrota väärään päähän putkea, joten annoinpa sitten ennen hyppyä sellaisen jarrun, että Mörkö tulikin koko hypystä ohi. Vähän liian tehokasta. :'D Muuten puhdas rata, mitä nyt keppien aloitus vähän "valui", mutta ei kuitenkaan niin, että olisi virhettä tullut. Vitosella siis maaliin.

Agiradalla oli puomin jälkeen vähän haparointia, kun Mörkö menikin seuraavan hypyn eri siivekkeen kautta kuin mitä olin suunnitellut, mutta siinä kohtaa vielä vältyttiin virheeltä. Mutta putki-A-erottelusta ei selvitty, vaikka olin rataantutustumisessa yrittänyt itselle hokea, että tuo ei ole vaikea kohta, kunhan vaan ohjaat kunnolla sinne A:lle. No mitä teen radalla? Videon perusteella ohjaan suoraan putkeen - vieläpä kaksi kertaa peräkkäin. Tuomariakin jo alkoi touhu vähän naurattaa, kun Mörkö putken jälkeen pomppii kahdella jalalla ja yrittää kuikuilla, että mihin se kartturi jäi kuhnimaan.. :D 

Keppien aloitukseen olin tosi tyytyväinen! Kokeilin nimittäin tuota samaa ohjausta lämmittelyesteellä ennen rataa, eikä meinannut onnistua millään. Eli kokonaisuutena ihan ok rata, vaikka hylkyyn menikin. :)

Videot radoilta:

http://youtu.be/zCZ8rF5M_dU